wat onderscheidt honden collie in vergelijking met andere

wat onderscheidt honden collie in vergelijking met andere

Als u zou zeker een workaholic hond van het type, de Grens Collie zou de titel te nemen. De Border Collie staat bekend om zijn vermogen om veilig en succesvol omgaan met garde als huisdier. Maar het is de geweldige selectie van veel meer in vergelijking met andere dieren om te functioneren– just check out precies hoe schattig!Intelligente en ook energiek, dit ras van de hond angstig om te leren en te werken met de eigenaars.

wat zijn de kenmerken van het ras van de hond collie

wat zijn de kenmerken van het ras van de hond collieAls u een mindful eigenaar, met voldoende interesse en ook de taak besteed zou kunnen worden aan de Border Collie is voor u, na dat het is een soort van een goede pasvorm en ook uw woonplaats. Lees voor meer informatie over dit fascinerende ras van de hond.

Border collie oorsprong  De Border Collie in het begin van 1800 werd geproduceerd. In eerste instantie, de Schotse herdershond-zij noemden dit type van de Britse eilanden waar het lam hoeden. Koningin Victoria is het een soort van fan was ze, nadat ze zag het in actie. De Border Collie naam onenigheid– sommigen beweren dat de “collie” is een soort van lamsvlees uit, terwijl anderen stellen dat de woorden van de oude gel, ze komt van de woorden “gunstig” rapport.Border collie grootte/ gewicht

Reutje met een gewicht van 13 tot 20 kg, hoogte 48-55 cm, terwijl het gewicht van de teef van 12 tot 19 kg alsmede de hoogte van 45-53 cm bereiken.  Grens Collie residentiële of commerciële eigenschappen

De Border Collie is een uitzonderlijk fijn, heel gevoelig reageren op de kleinste opdracht, en schijnbaar in staat om te voorspellen zijn master ‘ s behoeften.
Vraag een werkplek waar de geestelijke en fysieke stimulatie zal zeker de Border collie heeft een gunstig middel om het beheer van uw energie. Anders, hun video games zal zeker vinden– en ook kan het een probleem zijn leven bij elkaar.
De Grens Collie elke stap, die beweegt, bestaande uit jongeren, voertuigen, mensen op fietsen, huisdier, katten en diverse andere huisdieren. Er is een probleem als je toestaat hem in de ruimte die vrij is om te lopen, dus een beveiligd hek rond een gazon is belangrijk.
De jonge jongeren luid speelgoed kan motiveren de Grens Collie hoeden reactie, en kan dwingen hem te megcsípje, drukt haar in de buurt en ook het blaffen afgeronde haar.
De verlegenheid om te voorkomen dat de Border collie goed zijn vermengd, ze zouden moeten zijn.
De Border Collie is doorgaans niet rond te lopen, maar de nieuwsgierigheid en kennis maken hem ontsnapte.

hoe kies je een goede hond collie

hoe kies je een goede hond collieDe gezonde en evenwichtige hond te krijgen koop nooit een kind een roekeloze reproductie van de jonge pups of dierenwinkel. Ontdek een betrouwbare fokker die zal nagaan of het reproduceren van honden, het maken van bepaalde zij zijn zonder genetische aandoeningen die áthárul voor de kinderen, en een luid persoonlijkheid.

Om tot een gezonde en evenwichtige huisdier, nooit het verwerven van een hond onzorgvuldig bij een fokker, “jonge puppy molen” of pet shop. Zoek een respectabele hond fokker die een goede weergave huisdier genen, wellness voorwaarden en ook een goede temperamenten.

Border collie familie geschiedenis De Grens Collie heeft veel britse herder hond is overgenomen om zo een hond te produceren, die niet blaffen of plagen te drijven.