Zorg goed voor je honden

Zwervende honden is niet een probleem

Gloednieuwe USA/BEUKEN – Van “Zoohygiene” we gedacht bij het samenstellen en benadrukt dat het gebied bestaat uit een telefoontje van de bewoners, Industriële-beoordelingen, Economische politie, de Politie en ook de Dierenarts inspectie, heb je in een dag zijn er van 30 tot 100 interventie. Bovendien opmerking dat ik echt niet zien dat het aantal behandeling dat iemand in een grootstedelijk of buitenwijk, specifiek benadrukt.

honden2

“Een veel loslopende honden, het was duidelijk, bestaande in het platteland, met name in het hart van de stad, die heel belangrijk waren bedrijven en ook voor bedrijven, zoals het college, de kleuterschool, ambulance, buurt-gebied, winkels, impliceert, waar de meeste frekvencia mensen en individuen zijn continu napadeni van loslopende honden. We geen hekel aan honden, maar de veiligheid van onze burgers, vooral kinderen, om te beginnen met,” beweerde Nicolaas Ivanov, Voorzitter van de Raad van bestuur SK “Resultaten“.
Volgens dierenartsen, “een onveilige canine is niet veroorzaakt door de race, maar met de eigenaar om te gaan met en als adgao”. Bovendien adviseren onze collega-countrymans op precies hoe te handelen in het bestaan van agressieve huisdieren.

“Als het gaat om ulicni hoektanden, voor turbalo te negeren, dus niet om de ogen in contact komen met, gecontroleerd langzaam, niet platiti handen, tassen en andere rekwisieten, want dat is wat ze zijn, in principe, doodsbang. Als u een pack, staan, wacht tot ze voorbij komen, te transformeren, zodat de vloer opzij en laat ze wat ze zijn,” beweerde Veterinar Alexander Konareva.

Van “Zoohygiene” wij in overweging heeft genomen schriftelijk en wordt ook benadrukt dat het gebied bestaat uit een telefoontje van de bewoners, Commerciële evaluaties, de Financiële politie, de Politie en Dierenarts assessment, heb je in een dag zijn er van 30 tot 100 behandeling. Ook de opmerking dat ik niet in de gaten dat de verscheidenheid van de tussenkomst van een persoon in een stedelijke of voorstedelijke omgeving, met name de hoogtepunten.
ZE zijn een wilde Vos en een hond en hun partnerschap aan te raken, het bewijs dat vriendschap verdragen kan, in weerwil van de omgeving, de publieke opinie, ook in hun situatie, huisdieren bedoelingen. Sniffer de Vos en de hond door Kleine kans, dat ze tevreden in de bossen van Noorwegen, en nu zijn ze echt ongewone vriendschap wordt steeds groter.

Klein met een gazda woont in het bos

Negev eigenaar, digitale fotograaf Torgeir Berge, getapete elke raken minuten tussen twee beste vrienden, en graag spelen en cotrao de velden.

honden

De zorg zo goed als spirited partnerschap tussen een hond en een Vos Berge behandeld vastleggen op een foto daarom motiveerde hem dat hij een besluit tot het vrijkomen van de gids “de Vos en de hond” (en de Hond), samengesteld als verhalen, en op basis van hun relatie.

Berger dat hij merkte ook precies hoe zijn pet en ook Sniffer vergelijkbaar. Zo beïnvloed dat hij bestond in de strijd tegen de handel in bont noorse Fox en aanvaard te hebben verboden.
Een begaafde fotograaf is tegen de voorwaarden, waaronder huisdieren, waaronder handboeien, worden opgeslagen voordat ze te elimineren ze voor haar. Berge een besluit d de meeste van het geld dat hij verdient door de verkoop van publicaties, geschenken, om te helpen hun behoud, en ook de oorlog het haar beroep.